برگزاري آزمون توجيهي بدو خدمت

1 ارديبهشت 1392
آزمون دوره توجیهی بدو خدمت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی , درمانی استان بوشهر در روز جمعه 30/1/1392 و در 9 حوزه امتحانی برگزار گردید .

آزمون دوره توجیهی بدو خدمت کارکنان دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی , درمانی استان بوشهر با شرکت 1500 تن از کارکنان پیمانی و قراردادی شاغل در واحدهای مختلف دانشگاه در روز جمعه 30/1/1392 و در 9 حوزه امتحانی در شهرستانهای بوشهر , دشتستان, گناوه , دیلم , تنگستان , دشتی , دیر و کنگان برگزار گردید . اين دوره که بصورت غيرحضوري و با هدف افزايش توان علمي وآگاهي كاركنان از قوانين ومقررات وآئين نامه هاي اداري و با انجام آزمون حضوری برگزار گردید. پیش شرط تبدیل وضعیت پیمانی به رسمی و همچنین تمدید قرارداد نیروهای قراردادی کسب 60 درصد نمره این آزمون در سال 1392 خواهد بود . شرکت کنندگان در این دوره می توانند با مراجعه به سایت دانشگاه و یا رابط آموزش محل خدمت خود در هفته آینده از نتیجه آزمون مطلع گردند .

تعداد بازدید:   ۲۹۱۸

چاپ خبر | ارسال به دیگران